Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

HDM werkt aan CO2-neutrale oplossingen voor scheepvaart

Maassluis

Holland Diesel Maassluis, geautoriseerd dealer voor MTU-motoren en Northern Lights generatorsets, verzorgt wereldwijd steeds meer service, reparaties en revisies voor de motoren en generatoren van luxe jachten.

1 / 1
HDM werkt aan CO2-neutrale oplossingen voor scheepvaart

HDM werkt aan CO2-neutrale oplossingen voor scheepvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook