Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer Motoren: Wärtsilä werkt toe naar emissievrije binnenvaart

Zwolle [update]

Wärtsilä werkt aan emissieloze energiesystemen voor in Nederland en het ARA-gebied varende binnenvaartschepen. Voor de Rijnvaart wil men de op LNG draaiende Wärtsilä 20 Dual Fuel-motor EU Stage V certificeren. Daarnaast heeft Wärtsilä de nieuwe Wärtsilä 14 geïntroduceerd, de eerste snelloper van Wärtsilä. Met behulp van een after treatment-systeem zal deze ook EU Stage V worden gecertificeerd.

1 / 3
Wärtsilä werkt toe naar emissievrije binnenvaart

Wärtsilä werkt toe naar emissievrije binnenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook