Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duitsers rusten duwboot uit met brandstofceltechnologie

Berlijn

Er zijn jaren van voorbereiding aan voorafgegaan, maar het lijkt er nu toch echt van te komen: vanaf 2020 gaat een duwcombinatie, aangedreven door de duwboot Elektra met accu’s en brandstofcellen, een dienst onderhouden tussen Berlijn en Hamburg.

1 / 1
Duitsers rusten duwboot uit met brandstofceltechnologie

Duitsers rusten duwboot uit met brandstofceltechnologie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook