Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Vergroeningsloket op Scheepvaartdagen Antwerpen

Antwerpen

Het Kenniscentrum Binnenvaart Vlaanderen bemant op de OSD een stand waar onder anderen vergroeningsconsulent Paul Lambrechts tijdelijk kantoor zal houden en waar binnenvaartondernemers zonder afspraak kunnen binnenlopen om zich te laten informeren over het vergroeningsprogramma voor de Belgische binnenvaart.

1 / 1
Vergroeningsloket op Scheepvaartdagen

Vergroeningsloket op Scheepvaartdagen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook