Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Caterpillar garandeert Stage V-certificering

Papendrecht

Het Amerikaanse Caterpillar Marine gaat een groot aantal motoren EU Stage V certificeren voor de Europese binnenvaart. De motoren komen vanaf 2020 in drie vermogensklassen beschikbaar. Het gaat om motoren met vermogens tot 130 kW, vermogens tussen 130 en 300 kW en van 300 tot 1350 kW.

1 / 1
Caterpillar garandeert Stage V-certificering

Caterpillar garandeert Stage V-certificering

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook