Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

CSA 2020: ‘Waswater voldoet aan alle normen’

LONDEN

Een drie jaar durend wereldwijd onderzoek naar de kwaliteit van waswater van open loop-scrubbers heeft uitgewezen dat dat water voldoet aan alle kwaliteitsnormen die door zowel de IMO als lokale autoriteiten zijn bepaald. Dat stelt de Clean Shipping Association (CSA) 2020, de rederijlobby voor het gebruik van scrubbers.

1 / 1
CSA 2020: ‘Waswater voldoet aan alle normen’

CSA 2020: ‘Waswater voldoet aan alle normen’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook