Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Flexibele intelligente kleptiming verbetert motorprestaties

Cambridge

Camcon Automotive in het Engelse Cambridge heeft een elektronisch aangestuurd kleppensysteem voor verbrandingsmotoren ontwikkeld dat de klassieke nokkenas vervangt en in staat is de openingstijden per klep en per omwenteling aan toerental en belasting aan te passen.

1 / 3
Flexibele intelligente kleptiming verbetert motorprestaties

Flexibele intelligente kleptiming verbetert motorprestaties

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook