Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Flettner-rotor presteert in praktijk beter dan gedacht

Emden

De Eco Flettner-rotor aan boord van het vrachtschip Fehn Pollux levert meer rendement dan vooraf was berekend. Dat blijkt nu het 90 meter lange en 4200 ton metende schip een halfjaar onderweg is. Tijdens de reis worden constant gegevens verzameld waaruit het hoge rendement van de 18 meter hoge rotor blijkt.

1 / 1
Flettner-rotor presteert in praktijk beter dan gedacht

Flettner-rotor presteert in praktijk beter dan gedacht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook