Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

DEX komt met superolie

Dordrecht

DEX-Premium Lubricants uit Rotterdam heeft met nanotechnologie een vrijwel onverwoestbare smeerolie voor scheepsmotoren en tandwielkasten ontwikkeld. De met nanodeeltjes silicium- en aluminiumoxide verrijkte smeerolie verlaagt de wrijving volgens de ontwikkelaars zo sterk dat brandstofverbruik, olieverbruik en motorslijtage aantoonbaar verminderen. In combinatie met extra fijne filters behoort olieverversen bovendien tot het verleden.

1 / 2
DEX komt met superolie

DEX komt met superolie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • M. Smitsman

    Erg interessant!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook