Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Heerema vangt twee keer bot met aanvraag investeringsaftrek Sleipnir (video)

DEN HAAG

De Heerema Groep heeft tot twee keer toe bot gevangen bij de aanvraag van een energie-investeringsaftrek voor het nieuwe megakraanschip Sleipnir. De aftrek via de EIA-regeling was aangevraagd voor het onderwaterschip van de Sleipnir. Een en ander blijkt uit een uitspraak van het College van Beroep voor het Bedrijfsleven die onlangs is gepubliceerd. Eerder had het ministerie van Economische Zaken de aanvraag afgewezen, maar Heerema was in beroep gegaan.

1 / 1
Heerema vangt twee keer bot met aanvraag investeringsaftrek Sleipnir

Heerema vangt twee keer bot met aanvraag investeringsaftrek Sleipnir

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook