Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

ABB rust ferry uit voor navigatie vanaf de wal

Zürich

De Finse ferry Suomenlinna II heeft onlangs zonder gezagvoerder aan boord gevaren. Kapitein Lasse Heinonen navigeerde het schip vanaf de wal op kilometers afstand van het schip. ABB leverde de techniek en spreekt van een ‘baanbrekend resultaat’.

1 / 1
ABB rust ferry uit voor navigatie vanaf de wal

ABB rust ferry uit voor navigatie vanaf de wal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook