Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Maritieme Green Deals later

DEN HAAG

De Green Deals voor de binnenvaart, de zeevaart en de havens zijn niet zoals eerder gepland dit jaar gereed. Ondanks aandringen van Tweede Kamerleden presenteert de minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat de deals pas in de eerste helft van volgend jaar. Ze opperde donderdag 6 december tijdens het Algemeen overleg Maritiem dat het wellicht een mooi verjaardagscadeautje voor haar zou kunnen zijn. Ze is op 12 juni jarig.

1 / 2
Maritieme Green Deals komen later

Maritieme Green Deals komen later

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • J.C Hagens

  Leuke zakkenvullerrij, net als dat kwartje van Kok, we zitten er nog mee opgescheept.
  Haal het geld bij de lading eigenaar, deze geeft opdracht om het te transporteren op het voor hun zo goedkoop mogelijke manier, zonder scrupules.
  Verzin dus een andere manier om geld binnen te halen, het milieu lijkt wel een melkkoetje te worden.
  De enigste manier om milieu vriendelijk te varen is per zeil, alle andere manieren zijn volksverlakkerij of het probleem voor je uitschuiven.
  Lees hier niets over vervoer per Trein, het stokpaardje van de Overheid noch wat men met de oude Accus doen, zal wel dezelfde kant opgaan als de kernenergie, gooi het in een ton, cement erover en in de Zee of een oude Mijn koepel.
  Mooie erfenis voor de volgende Generatie.

 • A. Elzinga

  leuke promotie Baby Tonga en ELV.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook