Maritieme Green Deals later

De Green Deals voor de binnenvaart, de zeevaart en de havens zijn niet zoals eerder gepland dit jaar gereed. Ondanks aandringen van Tweede Kamerleden presenteert de minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat de deals pas in de eerste helft van volgend jaar. Ze opperde donderdag 6 december tijdens het Algemeen overleg Maritiem dat het wellicht een mooi verjaardagscadeautje voor haar zou kunnen zijn. Ze is op 12 juni jarig.

Maritieme Green Deals komen later

Meer dan 40 partijen betrokken bij milieuafspraken binnenvaart, zeevaart en havens
Minister denkt aan Europese gasolietoeslag voor financiering duurzame scheepvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer