Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

CESNI verankert oplossingen voor technische voorschriften

STRAATSBURG

Het CESNI-comité heeft de nieuwe Europese standaard tot vaststelling van de technische voorschriften voor binnenschepen ES-TRIN 2019 aangenomen. Die standaard vervangt ES-TRIN 2017 vanaf 1 januari 2020, met daarin verankerd nieuwe oplossingen voor knelpunten in de overgangsbepalingen.

1 / 1
CESNI verankert oplossingen voor technische voorschriften

CESNI verankert oplossingen voor technische voorschriften

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook