Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Overschakeling op alternatieve brandstoffen onontkoombaar

HAMBURG

De CO2-emissies van de scheepvaart moeten omlaag. Ze moeten in 2030 40% en in 2050 50% lager liggen dan in 2008. Dat lukt alleen als snel wordt overgestapt op niet-fossiele alternatieve brandstoffen en energiedragers met een CO2-neutrale of CO2-arme voetafdruk.

1 / 1
Overschakeling op alternatieve brandstoffen onontkoombaar

Overschakeling op alternatieve brandstoffen onontkoombaar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook