Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Japanners presenteren zelfzeilende tankertjes

HAMBURG

Everblue Technologies, een Japanse start-up, presenteerde op de SMM in Hamburg een concept voor autonoom varende zeilschepen voor het vervoer van goederen over zee. De personeels- en brandstofkosten worden daarmee sterk gereduceerd en de emissies dalen naar nul.

1 / 3
Japanners presenteren zelfzeilende tankertjes

Japanners presenteren zelfzeilende tankertjes

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook