Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hapag Lloyd gaat LNG en scrubbers proberen

HAMBURG

Als antwoord op de IMO-normen 2020 en de klimaatdoelen zet rederijconcern Hapag Lloyd in op zowel scrubbers als LNG. Hapag Lloyd zal volgens CEO Habbe Jansen in 2020 circa een miljard dollar meer aan brandstof moeten uitgeven als geen maatregelen worden genomen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Hein Danser

    https://www.ftm.nl/artikelen/de-twijfelachtige-klimaatvoordelen-van-lng?share=1

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook