Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

BigLift Barentsz ingezet voor kraantransport

ROTTERDAM

Met het zwaartransportvaartuig BigLift Barentsz van de Amsterdamse rederij BigLift Shipping is een bijzonder kraantransport uitgevoerd dat zondag 14 oktober in het Rotterdamse havengebied de nodige aandacht trok.

1 / 1
BigLift Barentsz ingezet voor kraantransport

BigLift Barentsz ingezet voor kraantransport

Op het werkdek stonden enkele grote delen van de megakraan die op het achterschip van ’s werelds grootste offshoreconstructievaartuig, de Pioneering Spirit van Allseas, moet worden geïnstalleerd. Deze door Huisman in China gebouwde kraan krijgt een hefcapaciteit van 5000 ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook