BigLift Barentsz ingezet voor kraantransport

Met het zwaartransportvaartuig BigLift Barentsz van de Amsterdamse rederij BigLift Shipping is een bijzonder kraantransport uitgevoerd dat zondag 14 oktober in het Rotterdamse havengebied de nodige aandacht trok.

BigLift Barentsz ingezet voor kraantransport

Op het werkdek stonden enkele grote delen van de megakraan die op het achterschip van ’s werelds grootste offshoreconstructievaartuig, de Pioneering Spirit van Allseas, moet worden geïnstalleerd. Deze door Huisman in China gebouwde kraan krijgt een hefcapaciteit van 5000 ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

BigLift Barentsz ingezet voor kraantransport | Schuttevaer.nl

BigLift Barentsz ingezet voor kraantransport

Met het zwaartransportvaartuig BigLift Barentsz van de Amsterdamse rederij BigLift Shipping is een bijzonder kraantransport uitgevoerd dat zondag 14 oktober in het Rotterdamse havengebied de nodige aandacht trok.

BigLift Barentsz ingezet voor kraantransport

Op het werkdek stonden enkele grote delen van de megakraan die op het achterschip van ’s werelds grootste offshoreconstructievaartuig, de Pioneering Spirit van Allseas, moet worden geïnstalleerd. Deze door Huisman in China gebouwde kraan krijgt een hefcapaciteit van 5000 ton.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer