Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Airbusdochter ontwikkelt vliegerzeil voor zeevaart

Hamburg

Het aan vliegtuigbouwer Airbus gelieerde AirSeas uit Toulouse heeft SeaWing ontwikkeld, een volledig automatisch opererend vliegerzeil voor de zeevaart. De van een vleugelprofiel voorziene vlieger wordt met één druk op de knop vanaf de brug opgelaten en binnengehaald.

1 / 1
Airbusdochter ontwikkelt vliegerzeil voor zeevaart

Airbusdochter ontwikkelt vliegerzeil voor zeevaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • M. den Hertog

    Ik ben blij dat hier wederom miljoenen aan subsidie geld bijna letterlijk het water worden ingegooid. Wellicht heeft de EU hier ook nog wat geld voor over want het zou zonde zijn om aan een dood geboren kindje geen geld te spenderen vanuit de Brussel.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook