Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Schuttevaer-special over vakbeurs STL Kalkar

KALKAR

Kort voor Shipping Technics Logistics (STL), op 25 en 26 september in Messe Kalkar, besteedt Schuttevaer in een speciale editie uitgebreid aandacht aan deze Nederlands-Duitse binnenvaartbeurs. De beurskrant verschijnt op 21 september.

1 / 1
Schuttevaer-special over vakbeurs STL Kalkar

Schuttevaer-special over vakbeurs STL Kalkar

Schuttevaer nr 38 bereidt lezers in detail voor op een bezoek aan de tweedaagse vakbeurs Shipping Technics Logistics in Kalkar, net over de grens bij Nijmegen. Voor standhouders zijn er volop mogelijkheden om zich te profileren in de Schuttevaer-special met advertenties en redactionele aandacht voor noviteiten op de beurs.
Alle informatie daarover is te vinden in een bericht voor STL-standhouders. (DvdM)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook