Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Skoon Energy geeft varen op batterijen sterke impuls

LEIDSCHENDAM

De elektrificatie van de binnenvaart neemt serieuze vormen aan. Na de door entrepreneur Ton van Meegen aangekondigde bouw van een serie elektrische Port Liners, gaat het jonge Skoon Energy nu uitwisselbare batterijpakketten bouwen van containerformaat.

1 / 2
Skoon Energy geeft varen op batterijen sterke impuls

Skoon Energy geeft varen op batterijen sterke impuls

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook