Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Hitte stelt Maritime Industry voor problemen

GORINCHEM

Wie de afgelopen twee dagen de beurs Maritime Industry heeft bezocht kan het niet ontgaan zijn: het was nogal warm in de Evenementenhal in Gorinchem. De plotseling hoge temperaturen zetten ook de organisatie voor een probleem: hoe krijgen we nog enige verkoeling.

1 / 2
Hitte stelt Maritime Industry voor problemen

Hitte stelt Maritime Industry voor problemen

In een bericht aan de bezoekers leggen de organisatoren na de eerste warme dag uit dat ze alles uit de kast hebben gehaald om het verblijf op de vakbeurs toch zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er ’s nachts via het inlaatsysteem koude lucht de hal ingeblazen, wat enige verkoeling bracht in de eerste uren. Na een verfrissende regenbui zijn de laaddeuren een tijd opengezet.

‘Omdat we de zon niet uit kunnen zetten en het nu eenmaal warm is buiten, hebben wij vannacht, in afwachting van onze permanente airconditioning die in de komende zomer wordt geïnstalleerd een forse airconditioning gehuurd die deze ochtend in gereedheid is gebracht’, aldus het bericht van de organisatie.

‘We kunnen u natuurlijk nu nog geen meetbare resultaten laten zien, maar we hopen dat de verkoeling vandaag merkbaar zal zijn en hopen op uw begrip tijdens deze tropische temperaturen en de inspanningen die wij doen om jullie verblijf op de beurs zo aangenaam mogelijk te maken. Met een ijsje, een glas water en een verfrissend Bootjes Bier in Hal 2 hopen we jullie vandaag onze gastvrijheid weer te laten ervaren.’

Donderdag minder warm
Gelukkig voor de organisatie lijkt het donderdag, de laatste beursdag, ietsje minder warm te worden. Volgens Buienradar blijven de temperaturen bij 26 graden steken. Rond het middaguur zou er boven Gorinchem zelfs wat onweer kunnen onstaan, inclusief een hoeveelheid verkoelende neerslag. (BO)
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook