Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Binnenvaart verzamelt kennis in Centre of Excellence

ZWIJNDRECHT

Binnenvaartondernemers die met andere geïnteresseerden en experts van gedachten willen wisselen over ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, automatiseringen en scholing, kunnen voortaan terecht in het Binnenvaart Centre of Excellence in Zwijndrecht. Het centrum werd maandag 7 mei geopend.

1 / 2
Binnenvaart verzamelt kennis in Centre of Excellence

Binnenvaart verzamelt kennis in Centre of Excellence

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook