Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Spits Liane schoner dan schoon

Sliedrecht

De spits Liane plaatste als eerste droge-ladingschip een Euro VI voortstuwingsmotor. Het betreft een door Vink Diesel in Sliedrecht gemariniseerde Paccar/DAF MX-11. De emissies van de motor liggen ruim onder de EU Stage V-normen.

1 / 2
Spits Liane schoner dan schoon

Spits Liane schoner dan schoon

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • a.o stienstra

    Mooimooi ! Bij gelegenheid kom ik wel eens kijken .veel succes Frans en Liane !

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook