Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sandfirden Technics: Scala aan elektrische oplossingen

Den Oever

Steeds meer eigenaren raken ervan overtuigd dat elektrische aandrijvingen de operationele kosten omlaag kunnen brengen, zegt Erik de Wit, hoofd verkoop van Sandfirden Technics in Den Oever. Om die reden wordt maximaal ingezet om potentiële klanten hiervoor een reeks mogelijkheden te kunnen bieden.

1 / 1
Sandfirden Technics: Scala aan elektrische oplossingen

Sandfirden Technics: Scala aan elektrische oplossingen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook