Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Veelzijdige En Avant 30 voor Muller Dordrecht

ROTTERDAM

Muller Dordrecht heeft de En Avant 30 als sterkste ‘offshore & anchorhandling tug’ toegevoegd aan de nu zes zeegaande slepers tellende vloot. Aangekocht vanwege haar veelzijdige mogelijkheden, licht directeur Bram Muller toe: 110 ton trekkracht, 7200 kuub bluswater per uur én geschikt voor zowel de offshore windindustrie als zee- en havensleepklussen.

1 / 4
Veelzijdige En Avant 30 voor Muller Dordrecht

Veelzijdige En Avant 30 voor Muller Dordrecht

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook