Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ammoniak als schone brandstof

Hoofddorp

In de zoektocht naar hernieuwbare brandstoffen voor de maritieme industrie onderzoeken C-Job Naval Architects, Proton Ventures en ENVIU ammoniak als scheepsbrandstof. Eerdere studies gaven aan dat ammoniak veel potentie heeft in het kader van het klimaatvraagstuk.

1 / 1
Ammoniak als schone brandstof

Ammoniak als schone brandstof

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • Hein Danser

    https://www.visionair.nl/ideeen/wereld/rijden-op-ammoniak-als-alternatief-voor-benzine/

  • E. Rem

    Het lijkt me een goed alternatief, alleen wie kan me vertellen hoe en waarvan ammoniak wordt gemaakt?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook