Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

PowerPac als alternatieve walstroomvoorziening

HAMBURG

Schone stroom in zeehavens is al jaren een fel bepleit, bediscussieerd en omstreden onderwerp. Intussen heeft het Hamburgse bedrijf Becker Marine flinke stappen gezet om schepen in havens de mogelijkheid te bieden om via LNG-gestookte generatoren in hun stroombehoefte te voorzien. Dat begon met de bouw van de hybride LNG-barge Hummel die werd ontwikkeld met en voor de cruiserederij Aida.

1 / 3
PowerPac als alternatieve walstroomvoorziening

PowerPac als alternatieve walstroomvoorziening

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook