Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Martin Deymann is niet bang voor experimenten

Haren Ems

Directeur Martin Deymann (1970) uit Haren, leerde varen op het schip van zijn vader, Rudolf Deymann. In 1992 werd hij zelfstandig ondernemer met een eigen schip. In mei 2004 stapte hij, met 17 jaar vaartijd, waarvan negen met zijn vrouw, van boord en begon hij met de opbouw van Reederei Deymann. Nu werken er 200 mensen en telt de vloot 15 droge-ladingschepen en 20 tankers.

1 / 1
Martin Deymann is niet bang voor experimenten

Martin Deymann is niet bang voor experimenten

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • G.M. Noldes

  Er staat hier wel dat het hybride/diesel elektrisch varen gewoon een leugen is. Niks theorie, maar gewoon proef onder vindelijk vastgesteld.

  Toch gaan de subsidie vreters gewoon door met subsidie vreten.

  Jammer genoeg kan ik niet zo goed liegen.

 • Jim Grooten

  Dat deze rederij zo graag versnelling wil van zaken zoals EBIS voor droge lading,beangstigd mij .
  De inkomsten van de particuliere binnenschipper blijft op laag niveau ,door dat deze geen gelijke onderhandelingspositie heeft met verlader.
  Als meneer Deymann hier een oplossing voor kan vinden ,dan kan men over zaken over kwaliteit binnenvaart hebben.Wat tenslotte moet toch ergens de “kwaliteit” van betaald worden.
  Ook de subsidies moeten eens onder de loep genomen worden ,dat deze juist gebruikt worden voor innovaties.
  Zoals de “watertruck” is een concept die na 5 jaar vrijgegeven wordt en de markt ernstig gaat verstoren.
  11 miljoen subsidie geld wat door de belastingbetaler is opgebracht.Gewoon triest dat men als “innovatie “dit door de Europese commissie werd besloten.
  Het zijn gewoon bakken met duwboten.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook