Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevaart kan vergroenen met biologische stookolie

EINDHOVEN

Een in Nederland ontwikkeld procedé voor de raffinage van zware stookolie uit biologisch afval kan de zeevaart binnen vier jaar van haar milieuvervuilende imago afhelpen. De biologische zware stookolie is zwavelvrij en maakt schepen die het gebruiken zo goed als CO2-neutraal.

1 / 1
Zeevaart kan vergroenen met biologische stookolie

Zeevaart kan vergroenen met biologische stookolie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook