Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Motorenquizfeestje voor OSM’ers

Papendrecht

De uitreiking van de Schuttevaer SHVP Wisseltrofee was zaterdag 10 juni een warm weerzien van OSM’ers, zoals iemand het uitdrukte: Ons Soort Mensen. Gelijkgestemden met liefde voor scheepsdiesels en de jaarlijkse Schuttevaer Motorenquiz. Er waren jubilea en er was een bijzondere extra prijs van Volvo Penta.

1 / 3
Motorenquizfeestje voor OSM'ers

Motorenquizfeestje voor OSM'ers

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook