Provincie verlengt inschrijftermijn proef duurzame binnenvaart

De provincie Zuid-Holland heeft de inschrijftermijn voor de praktijkproef met duurzame technieken in de binnenvaart verlengd tot 29 mei. Om het voor schippers makkelijker te maken mee te doen aan de proef, vereenvoudigde de provincie de procedure voor de aanbesteding.

Volgens de provincie zorgt de verlengde inschrijftermijn ervoor dat binnenvaartschippers die willen meedoen aan het project CLean INland SHipping (CLINSH) meer tijd krijgen om offertes van schone technologieën op te vragen en eventueel de financiering te regelen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Provincie verlengt inschrijftermijn proef duurzame binnenvaart | Schuttevaer.nl

Provincie verlengt inschrijftermijn proef duurzame binnenvaart

De provincie Zuid-Holland heeft de inschrijftermijn voor de praktijkproef met duurzame technieken in de binnenvaart verlengd tot 29 mei. Om het voor schippers makkelijker te maken mee te doen aan de proef, vereenvoudigde de provincie de procedure voor de aanbesteding.

Volgens de provincie zorgt de verlengde inschrijftermijn ervoor dat binnenvaartschippers die willen meedoen aan het project CLean INland SHipping (CLINSH) meer tijd krijgen om offertes van schone technologieën op te vragen en eventueel de financiering te regelen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer