Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Koelvloeistofanalyse kan motorschade voorkomen

Papendrecht

Veel motorschades en motorstoringen in de binnenvaart zijn terug te voeren op een slecht functionerend koelsysteem. Een koelvloeistofanalyse kan koelproblemen in een vroeg stadium signaleren, zodat tijdig kan worden ingegrepen.

1 / 1
Koelvloeistofanalyse kan motorschade voorkomen

Koelvloeistofanalyse kan motorschade voorkomen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook