Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

‘Maritime Week’ van start in Wageningen

WAGENINGEN

De start van de open dag van kennisinstituut MARIN was zaterdag 29 oktober tevens de start van de ‘Maritime Week 2016′. Onder het thema ‘Ervaar de toekomst’ liet het bedrijf aan de bezoekers zien dat een technisch bedrijf als MARIN zowel interessant als spannend kan zijn.

1 / 1
‘Maritime Week' van start in Wageningen

‘Maritime Week' van start in Wageningen

De bezoekers konden in het Offshore-bassin meer te weten komen over de groene toekomst van met drijvende windmolens, zonnecelcentrales en zeewierboerderijen op zee. Daarnaast konden de deelnemers in een drijf-in-bioscoop een maritieme film in beeld, geluid en beweging ervaren.

De open dag bij MARIN was de eerste in een reeks activiteiten die deze week plaatsvindt in het kader van de ‘Maritime Week’. Eerstvolgende activiteit is het ‘Maritime Awards Gala’ in Hilversum, dat aanstaande maandagmiddag geopend wordt door de minister-president. (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook