Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zuid-Holland ‘verschoont’ binnenvaart

DEN HAAG

De binnenvaart wordt steeds schoner en aan de bereikbaarheid over water wordt hard gewerkt. Die conclusie trokken verschillende partijen uit met name de binnenvaartbranche tijdens een werkbezoek dat gedeputeerde Rik Janssen van de provincie Zuid-Holland bracht aan de verkeerscentrale van Dordrecht.

1 / 2
Zuid-Holland ‘verschoont' binnenvaart

Zuid-Holland ‘verschoont' binnenvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook