Binnenvaartforum strijkt neer op STL in Kalkar

Het Forum Binnenschifffahrt 2015 strijkt eind september voor het eerst neer in het Duitse Kalkar. Voorafgaande, en tijdens de eerste dag van de binnenvaartbeurs Shipping Technics Logistics (STL), wordt geluisterd, gediscussieerd en worden informatie en ideeën uitgewisseld.

Binnenvaartforum strijkt neer op STL in Kalkar

De tijdschriften Binnenschifffahrt en Schiffahrt und Technik (SUT) organiseren het forum voor de derde keer. In 2013 streek het forum nog neer in het binnenvaartmuseum in Duisburg, vorig jaar werd het forum in Keulen aan boord van de Rheinenergie gehouden. De organisatie verwacht voor het komende Forum Binnenschifffahrt 150 deelnemers uit de wereld van de verladers, politiek, wetenschap, banken, verzekeringen en binnenvaartorganisaties.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer