Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Praten over terugdringen restdampen binnenschepen

AMSTERDAM

Het Havenbedrijf Amsterdam houdt 15 september voor de tweede keer het seminar ‘Terugdringen restdampen uit binnenvaartschepen’. In het ochtendprogramma ligt de nadruk op de actualiteit. In de middag wordt gediscussieerd over handhaving safety deal, technische mogelijkheden emissiereductie, logistieke mogelijkheden emissiereductie en de administratieve afhandeling vanontgassen

1 / 1
Praten over terugdringen restdampen binnenschepen

Praten over terugdringen restdampen binnenschepen

Het Havenbedrijf Amsterdam organiseert het seminar in samenwerking met Deltalinqs, en de ‘partners Bestaand Rotterdams Gebied’ (Rijk, Provincie Zuid Holland, Rotterdam en Havenbedrijf Rotterdam). (EvH)

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook