Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Gebruikers roemen LNG- en hybride voortstuwingen

Rotterdam

LNG- en hybride voortstuwingen bewijzen zich in de dagelijkse praktijk van de binnenvaart. Op de 8 april door EICB, BLN-Koninklijke Schuttevaer, CBRB en BVB gehouden themadag ‘Bewust Vergroenen in de Binnenvaart’, deden gebruikers er een boekje over open.

1 / 1
Gebruikers roemen LNG- en hybride voortstuwingen

Gebruikers roemen LNG- en hybride voortstuwingen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook