MOCE2015 voor minstens 4500 maritieme starters en professionals

Toonaangevende bedrijven uit de maritieme en offshore-sector presenteren zich woensdag 22 april op MOCE, het Maritime & Offshore Career Event in Beurs-WTC te Rotterdam.

MOCE2015 voor minstens 4500 maritieme starters en professionals

Naast bedrijven als Heerema, Boskalis, Damen Shipyards, Jumbo en Van Oord zijn op de beursvloer ook technische opleidingen vertegenwoordigd, van MBO tot WO, uit de gehele Benelux. De beursorganisatie verwacht uiteraard ook veel professionals, van engineers en elektromonteurs tot HWTK’s. In 2014 trok de beurs 4449 bezoekers. Naast de vele studenten en starters is jaarlijks ongeveer de helft van de bezoekers al meer dan 5 jaar werkzaam in de maritieme of offshore-sector en op zoek naar een andere uitdaging.

Carrièreperspectief

MOCE staat bekend als het platform waar carrière en opleiding in de maritieme en offshore sector samenkomen. Het evenement biedt talloze carrièreperspectieven voor ambitieuze starters en (young) professionals. Met ruim 100 exposanten en goedlopende voorinschrijvingen verwacht de organisatie minstens zoveel bezoekers als in 2014. Nieuw dit jaar is de MOCE Cinema in de Rotterdam Hall, waar 8 topbedrijven uit de maritieme en offshore sector de hoofdrol spelen. Op de beursvloer staat een simulator van Loodswezen.

Het Maritime & Offshore Career Event richt zich op werkgelegenheid en opleiding in de sectoren binnenvaart, havens, jachtbouw, maritieme arbeidsgemiddeling, maritieme toeleveranciers, olie & gas, marine, maritieme dienstverlening, offshore, energie, opleiding, (petro-)chemie, training & onderwijs, scheepsbouw en reparatie, visserij, waterbouw & dredging, watersport en zeescheepvaart.

Programma

De openingstijden zijn van 10:30-18:00 uur en om 11:00 uur is op het podium in de Rotterdam Hall de officiële opening door Harold W.M. Linssen, Havenman van het Jaar 2014 en directeur van scheepswerf Keppel Verolme.

Van 11:30 uur tot en met 16:30 zijn er diverse bedrijfspresentaties en workshops. Tussen 12:00 uur en 16:30 uur vinden er zowel cv-checks als interessante verhalen van de ‘Young Maritime Representatives’ (Guus en Milan) plaats op de ‘MaritiemeVacaturebank.nl Kubus’.

De dag wordt van 17:00 tot 18:00 uur beëindigd met een netwerkborrel op de beursvloer voor zowel exposanten als bezoekers.

Bezoekers kunnen terecht op MOCE.biz voor onder meer het beursprogramma, de plattegrond en exposantenlijst en praktische informatie over de beurs en de locatie. Ook is het mogelijk om online voor te registreren voor een bezoek aan MOCE2015. (DvdM

MOCE2015 voor minstens 4500 maritieme starters en professionals | Schuttevaer.nl

MOCE2015 voor minstens 4500 maritieme starters en professionals

Toonaangevende bedrijven uit de maritieme en offshore-sector presenteren zich woensdag 22 april op MOCE, het Maritime & Offshore Career Event in Beurs-WTC te Rotterdam.

MOCE2015 voor minstens 4500 maritieme starters en professionals

Naast bedrijven als Heerema, Boskalis, Damen Shipyards, Jumbo en Van Oord zijn op de beursvloer ook technische opleidingen vertegenwoordigd, van MBO tot WO, uit de gehele Benelux. De beursorganisatie verwacht uiteraard ook veel professionals, van engineers en elektromonteurs tot HWTK’s. In 2014 trok de beurs 4449 bezoekers. Naast de vele studenten en starters is jaarlijks ongeveer de helft van de bezoekers al meer dan 5 jaar werkzaam in de maritieme of offshore-sector en op zoek naar een andere uitdaging.

Carrièreperspectief

MOCE staat bekend als het platform waar carrière en opleiding in de maritieme en offshore sector samenkomen. Het evenement biedt talloze carrièreperspectieven voor ambitieuze starters en (young) professionals. Met ruim 100 exposanten en goedlopende voorinschrijvingen verwacht de organisatie minstens zoveel bezoekers als in 2014. Nieuw dit jaar is de MOCE Cinema in de Rotterdam Hall, waar 8 topbedrijven uit de maritieme en offshore sector de hoofdrol spelen. Op de beursvloer staat een simulator van Loodswezen.

Het Maritime & Offshore Career Event richt zich op werkgelegenheid en opleiding in de sectoren binnenvaart, havens, jachtbouw, maritieme arbeidsgemiddeling, maritieme toeleveranciers, olie & gas, marine, maritieme dienstverlening, offshore, energie, opleiding, (petro-)chemie, training & onderwijs, scheepsbouw en reparatie, visserij, waterbouw & dredging, watersport en zeescheepvaart.

Programma

De openingstijden zijn van 10:30-18:00 uur en om 11:00 uur is op het podium in de Rotterdam Hall de officiële opening door Harold W.M. Linssen, Havenman van het Jaar 2014 en directeur van scheepswerf Keppel Verolme.

Van 11:30 uur tot en met 16:30 zijn er diverse bedrijfspresentaties en workshops. Tussen 12:00 uur en 16:30 uur vinden er zowel cv-checks als interessante verhalen van de ‘Young Maritime Representatives’ (Guus en Milan) plaats op de ‘MaritiemeVacaturebank.nl Kubus’.

De dag wordt van 17:00 tot 18:00 uur beëindigd met een netwerkborrel op de beursvloer voor zowel exposanten als bezoekers.

Bezoekers kunnen terecht op MOCE.biz voor onder meer het beursprogramma, de plattegrond en exposantenlijst en praktische informatie over de beurs en de locatie. Ook is het mogelijk om online voor te registreren voor een bezoek aan MOCE2015. (DvdM