Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hybride voortstuwing voor spits Essex

AMSTERDAM

De spits Essex van schipper Jos Meijer krijgt een hybride voortstuwingsinstallatie. De elektromotor wordt aangedreven door een zeer schone dieselgenerator (Tier 4 final). Het schip kan straks dieselelektrisch, dieseldirect of op beide systemen varen.

1 / 2
Hybride voortstuwing voor spits Essex

Hybride voortstuwing voor spits Essex

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook