Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

ABC bouwt dual fuel-motoren voor veerboot Texelstroom

Gent

Motorenfabrikant ABC in Gent bouwt twee dual fuel-motoren voor de gas-elektrische voortstuwingsinstallatie van de veerboot Texelstroom (135,40 x 27,90 meter) die TESO op de LaNaval-werf in het Noord-Spaanse Sestao laat bouwen.

1 / 1
ABC bouwt dual fuel-motoren voor veerboot Texelstroom

ABC bouwt dual fuel-motoren voor veerboot Texelstroom

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook