Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Is ‘Techniek’ jouw pagina?

DEVENTER

De redactie van Schuttevaer is op zoek naar een techniek-redacteur.

1 / 2
Is 'Techniek' jouw pagina?

Is 'Techniek' jouw pagina?

Hij heeft een naam hoog te houden. Techniek is een belangrijk onderwerp in dit maritieme vakblad. En zijn of haar voorganger, Hans Heynen (65), verstaat de kunst de werking van ingewikkelde technologie begrijpelijk te maken voor maritieme gebruikers.

Daarbij is de uitdaging onze lezers steeds als eerste op de hoogte te brengen van innovaties en revolutionaire vindingen. En dat niet alleen, in een klein team is iedereen van alle markten thuis. Dus het blijft niet bij techniek, je kunt je tanden zetten in alle maritieme onderwerpen waar de lezers van Schuttevaer belang in stellen.

Kun jij de journalistieke vaardigheden van Heynen evenaren of zelfs overtreffen? Dan biedt Schuttevaer je graag deze afwisselende fulltime baan aan. Je werkt in een redactieteam van vijf personen met standplaats Deventer. Maar het meeste journalistieke werk ligt buiten, op schepen, werven, in laboratoria en productiehallen.

Uitgeverij MYbusinessmedia biedt je een aantrekkelijk salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Je sollicitatie kun je mailen naar hoofdredacteur Dirk van der Meulen. Voor meer informatie kun je hem ook bellen: 0653-596496.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook