Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

CCR2-certificaat voor 50-jarige Deutz

Rotterdam

T. Hoogendijk & Zn BV uit Sliedrecht heeft een 50 jaar oude Deutz viertakt langzaamloper een CCR2-certificaat bezorgd. Overschakeling op Shell GTL Fuel Marine, een uit aardgas geproduceerde gasolievervanger, speelde daarbij een belangrijke rol.

1 / 1
CCR2-certificaat voor 50-jarige Deutz

CCR2-certificaat voor 50-jarige Deutz

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • G. Fongers

    Er staat bij TReffers nog een RBV545 ex Innovatie / Argonaut . van ca 1964

  • M Smitsman

    Wat ik al jaren roep!!! Meten is weten!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook