Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Radio Holland krijgt naam terug

ROTTERDAM

Radio Holland krijgt haar naam terug. In september 2012 besloot Imtech Marine om Radio Holland en Imtech Marine & Offshore met elkaar te integreren en veranderde de naam in Imtech Marine Netherlands. Op de vakbeurs SMM, 9 tot 12 september in Hamburg, wordt de oude naam wereldwijd opnieuw gelanceerd.

1 / 1
Radio Holland krijgt naam terug

Radio Holland krijgt naam terug

‘Imtech is op sommige plaatsen in de wereld minder bekend dan Radio Holland’, zegt woordvoerster Annet Boers van Imtech Marine. ‘Het is een sterke en vertrouwde naam voor navigatietechniek en service. Kapiteins geven hun bemanningsleden opdracht om Radio Holland te bellen wanneer er een probleem is met de radar of met communicatieapparatuur. In de scheepvaartindustrie is Radio Holland wereldwijd een begrip.’

Het in 1917 opgerichte Radio Holland is in haar soort een van de oudste maritieme leveranciers en dienstverleners ter wereld. Het bedrijf werd in 2007 overgenomen door Imtech, dat het onderbracht bij Imtech Marine. Radio Holland blijft juridisch deel uitmaken van Imtech Marine. (HH)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook