Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

SKF opent ‘Solution Factory’ in Nieuwegein

Nieuwegein

De grootste lager-producent ter wereld, de Zweedse SKF Group, ontwikkelt en produceert de laatste jaren steeds meer slimme lagers. Deze lagers bevatten zeer kleine sensoren, die draadloos gegevens versturen naar het controlesysteem van een machine of voortstuwingsinstallatie over trillingen, smering, temperatuur en axiale en/of radiale belasting van het lager.

1 / 3
SKF opent 'Solution Factory' in Nieuwegein

SKF opent 'Solution Factory' in Nieuwegein

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook