Nieuwe binnenvaartvakbeurs in Parijs

‘Eurowaterways’ heet de nieuwe Franse vakbeurs voor de binnenwateren. Opzet is de economische en ecologische voordelen van het vervoer van goederen en personen over water in de schijnwerpers te plaatsen.

De beurs richt zich op een breed publiek: binnenvaartondernemers, logistiek managers, haven- en overslagbedrijven, werven, banken, toeleveringsbedrijven, overheden, onderzoek en onderwijs en de toeristische sector. Het standhoudersaanbod zal volgens de organisatie onder meer bestaan uit transportaanbieders, waterbouwbedrijven, infrastructuurbeheerders, onderzoeksbureaus en dienstverleners. De beurs heeft van 3 tot en met 5 februari 2015 plaats in Parijs, tegelijk met de zeevaartbeurs Euromaritime.
Voor meer informatie over Eurowaterways zie www.euromaritime.fr

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer