Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Trillingvrije motor gaat langer mee

Capelle aan den IJssel

Nederlandse scheepsmotorenbouwers als Brons, Werkspoor, Industrie, Bolnes en Stork zijn al jaren ter ziele. ‘Maar in de scheepvaart draaien er nog veel’, zegt directeur Henny Olthof van Olthof Engine Service uit Capelle aan den IJssel. ‘We reviseren ze nog regelmatig.’

1 / 2
Trillingvrije motor gaat langer mee

Trillingvrije motor gaat langer mee

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook