Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuwe ABC publiekstrekker op SMM

HAMBURG

ABC trok op de SMM in Hamburg veel aandacht met de nieuwe DL36 mediumspeed motor. De motor heeft een vermogen van 650 kW per cilinder. Op de beurs was de 6DL36 te zien, de zescilinder lijnversie van de motor, met een vermogen van 3900 kW bij 750 toeren. De motor heeft een boring van 365 mm bij een slag van 420 millimeter.

1 / 2
Nieuwe ABC publiekstrekker op SMM

Nieuwe ABC publiekstrekker op SMM

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • Eddy De Maesschalck

  ABC Ik wens jullie heel veel gelijk en op naar de volgende 100 jaar ,een dikke proficiat aan jullie team .Het is steeds met veel gevoel en liefde voor het vak dat ik steeds mijn steentje bijdrag indien nodig.Alvast mijn dank en groeten Eddy

 • Jaap

  ABC is gewoon een klasse apart in alle opzichten !

 • Gerrit van den Adel ms Sunisha

  ABC,veel geluk gewenst met deze motor.
  Het is weer een knap staaltje werk wat men daar in Gent geleverd heeft.
  Ikzelf ben een grote fan van DX(C) motoren,alleen het geluidje al wat er in zit…..het loopt gewoon prachtig.
  En de service is perfect daar in Gent,zoals ook de mensen van ABC.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook