Beurs C&SI Gorinchem iets drukker

De binnenvaartbeurs Construction & Shipping Industry van 8 tot en met 10 mei in de Evenementenhal Gorinchem trok 16.135 bezoekers, 383 meer dan in 2011. ‘De stemming was zeer positief, we hebben alle dagen geplust’, zegt beursorganisator Aniek Witsmeer. De drukste van alle beurzen in de Evenementenhal telde dinsdag 4366 bezoekers, woensdag 5847 en donderdag 5922.

Beurs C&SI Gorinchem iets drukker

Al die bezoekers en stands met verlichting en andere warmtebronnen zorgden ervoor dat de temperatuur tegen de avond behoorlijk opliep. ‘We hebben ons best gedaan. Vooral ’s nachts is er volop gekoeld, maar het blijft toch lastig met die aantallen bezoekers en stands’, zegt Witsmeer. Echt geklaagd werd er niet. De bezoekers waren daarentegen enthousiast over de nieuwe roltrap die de etage beter bereikbaar maakte.
Alpe d’HuZes
Op de etage hadden de drie Alpe d’Huzes-teams vanuit de binnenvaart een eigen stand, die gratis door de Evenementenhal werd aangeboden. ‘We kregen eerder al een deel van de stand van SMA aangeboden, maar een paar weken geleden belde Marit Rothman van de Evenementenhal, dat ze een stand over had. Die gaf ze liever gratis aan ons dan ‘m in de aanbieding te doen. Sympathiek van ze’, vindt Marinus Hoogendoorn, captain van ‘Team Binnenvaart to the Top’ dat 7 juni de wielerberg beklimt om geld voor de kankerbestrijding bij elkaar te fietsen. Het andere team ‘Binnenvaart to the Top’ van captain Barend van Waardenberg en ‘With United Power’ van captain Jolanda van der Veen hielpen bij de standbezetting en de lotenverkoop.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer