Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Certificering binnenvaart naar klassenbureaus

ROTTERDAM

De Inspectie van Verkeer en Waterstaat (IVW) is met drie klassenbureaus overeengekomen dat zij vanaf 15 april aan Nederlandse binnenvaartschepen certificaten mogen afgeven. Hiervoor heeft de inspectie Bureau Veritas, Germanischer Lloyd en Lloyd’s Register gemandateerd. Deze bureaus zijn al door de IVW geautoriseerd de technische inspectie van nieuwe en bestaande binnenvaartschepen uit te voeren

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • C.de Vette

    Ik dacht dat men wilde besparen,maar het blijkt dat men alleen meer tijd wilden hebben om de schepen te koeioneren

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook