Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nachtzichtcamera voor de ‘nachtschipper’

AMSTERDAM

Raymarine heeft onlangs op de Hiswa in Amsterdam een nieuwe serie warmte- of nachtzichtcamera’s gepresenteerd. De camera’s zijn ontwikkeld voor de watersport, maar lijken ook geschikt voor de binnenvaart en kleine zeevaart. De camera’s hebben, afhankelijk van het type, een bereik van 1200 tot 2200 meter. Een drenkeling komt in beeld op een afstand van 450 of 800 meter.

1 / 2
Nachtcamera

Nachtcamera

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook